Masáže&Terapie

Dotek má mocnou, přirozenou a léčivou schopnost, která je dostupná nám všem.

Nové služby, dárkové poukazy


Otvírací doba

Otevřeno máme dle objednání od pondělí do pátku mezi 8:00 a 21:30 a neděle 14:0020:00.

Objednat se můžete pohodlně přes online rezervační formulář:

Načítám...

Platby a dárkové poukazy

Nově přijímáme poukázky a karty SODEXO (Relax pass, Flexi pass, Dárkový pass, Bonus pass, Fokus pass) – uplatněte svoje poukázky při masáži, nebo můžete pořídit dárkové poukazy pro sebe nebo své blízké.

Dárkové poukazy můžete zakoupit v našem obchodě nebo nás kontaktujte přes kontaktní formulář. V obchodě si po zaplacení můžete stáhnout Váš dárkový poukaz. Nebo napište a nechte s i vytvořit poukaz s věnováním.

Dárkové poukazy nemají časové omezení a jsou přenosné (Koupíte si balíček a využíváte s rodinou nebo přáteli).

Trigger point – spoušťové body

Mluvíme o bodech, ale ty způsobují bolesti celých částí svalů a to i jinde než kde se bod nachází. Způsobují migrény, bolesti kolem lopatek, na hrudníku, kyčle, kolena ale i třeba necitlivost prstů na rukou. I dlouhodobé bolesti, které jsou nyní “neřešitelné” jsme schopni během několika masáží zmírnit nebo odstranit (vše je individuální).

Trigger pointy se zpravidla kombinují s dalšími masážemi, protože je potřeba uvolnit celé svalové skupiny.

Více na TRIGGER POINTS ( SPOUŠŤOVÉ BODY ) – Masáže&Terapie (masazeaterapiebrno.cz)

Rebozo – masáž šátky nejen pro těhotné

Je to velmi jemná technika, která výborně uvolňuje jemnou stimulací a pohybem celou páteř, pánev, odblokovává SI skloubení (skloubení pánve a křížové kosti) a tonizuje svaly, vazy a fascie v celém těle. Napomáhá při bolestech hlavy, migréně, potížích s krční a bederní páteří, při pocitu těžkých nohou, při neplodnosti a bolestivé menstruaci. 

Více na Rebozo – masáž šátky

Anticelulitidová masáž

Masáž proti celulitidě kombinuje speciální ruční lymfatickou masáž s antifibrotickymi hmaty, které rozbíjí tukovou tkáň (pomerančovou kůži). Masážními hmaty se uvolní tukové buňky, zlepší se krevní oběh a zrychlí se odtok toxinů z těla. 

Více na Masáž proti celulitidě

Jirka